Tosya Ak Parti İlçe Başkanı

featured

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç ‘un 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik-Spor Bayramı Mesajı

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç ,19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik-Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda “Gençliğimiz en önemli varlığımız ve gücümüzdür” dedi.

   Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, dört bir yanı işgal altındaki Anadolu topraklarında, kurtuluş mücadelesini başlattığı günün 91. yıldönümünü kutlamanın, mutluluk, gurur ve coşkusu içerisinde olduklarını belirten AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, açıklamasında “Dünyaya örnek bir kurtuluş mücadelesini veren Türk milleti yediden yetmişe kadın-erkek, büyük-küçük demeden top yekun savaşarak, bu toprakları yeniden vatan yapmışlardır. İşgal güçlerince milletimize layık görülen kaderi değiştiren Kurtuluş Savaşı, esareti kabullenmeyen bir milletin kahramanlık destanıdır.

 

   Bu savaş, Türk Milletinin kahramanlığının, vatan sevgisinin ve bağımsızlık aşkının, belgesidir. Vatan sevgisini tüm değerlerin üstünde tutan, bağımsızlığından hiçbir zaman ödün vermeyen Türk Milleti, dünya üzerinde yüzlerce yıla dayanan varlığını, sahip olduğu bu özelliğe borçludur. Gençliğimiz en önemli varlığımız ve gücümüzdür. 19 Mayıs tarihinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak gençlerimize hediye edilmesi bunun en güzel göstergesidir.

 

  Bu önemli tarihi dönüm noktasının ortak hafızamızdaki yerini her yıl yeniden hatırlayıp birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeli, gençlerimize anlatmalı ve ortak bilinç olarak sürekli canlı tutmalıyız. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ile anıyorum” dedi.

 

                                                     Naci Küçükmorkoç

                                              Ak Parti Tosya İlçe Başkanı

Tosya Ak Parti İlçe Başkanı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!