TOSYA BELEDİYESİ, DİJİTAL ARŞİV SİSTEMİNE GEÇİYOR

featured

Tosya Belediyesi e-devlet yolunda ilk adımı atmaya hazırlanıyor. Bu konu alanında uzman şirketler Belediyemizde program sunumu yapmaya devam ediyor. Dijital arşivleme sistemi hakkında bilgi veren Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa MOLA, Belediyenin tüm birimlerde uygulamaya sokmak istedikleri Elektronik Belge Yönetim Sistemi (Digital Arşiv) ile kağıt israfının önüne geçilmesi yanında zaman, iş ve yer kaybının engelleneceğini söyledi.

Dijital arşivleme sistemi sayesinde Belediyenin hizmet kalitesinin artırılmasını ve israfın önlenmesini planladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa MOLA; Belediyemizdeki tüm birimlerde uygulanması amaçlanan dijital arşivleme sistemiyle istenilen her belge anında bulunarak işleme alınacak ve vatandaşlarımız bekletilmeden işlemleri tamamlanacaktır. dedi.

Dijital arşiv sistemi, hem vatandaş hem de Belediye için önemli bir yeniliktir diyen Başkan Yardımcısı MOLA; Modern Belediyecilik hizmetlerinde önemli bir atılım olan bu sistem, evrakta tahribat, değişme, kaybolma gibi olumsuzlukları ortadan kaldıracak. Artık bundan sonra istenilen evraka zahmetsiz, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabileceğiz. dedi. Belediye Basın

TOSYA BELEDİYESİ, DİJİTAL ARŞİV SİSTEMİNE GEÇİYOR

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!