Tosya Ligi Salı Saha Futbol Turnuvası

featured

14. Tosya Ligi Saha Futbol turnuvası Çarşamba gecesi oynanan final maçı ile sona erdi. Finalde 49 Pide Salonu ile Ev-Kap Spor karşı karşıya geldi.
Final gecesi saat 20:00 da başladı, Final Açılışında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcı Mustafa MOLA “ Turnuvamızın başladığı günden bu yana kavgasız devam etmesi centilmence maçlarının oynanması hepimizin arzu ettiği ilk temennilerdi, ve bu zamana kadar da centilmence maçlar oynandı, bu vesile ile turnuvamıza katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Final maçınında bu temennide sürmesini istiyoruz, Hepiniz Hoş geldiniz”. Diyerek açılış konuşmasını tamamladı.

Daha sonra final  maçından önce ilçemizin esnafları,kurum amirleri ve memurlardan oluşan karma takımlar gösteri maçı yaptılar. Gösteri maçından sonra Muhabbet-i Safa isimli müzik grubumuz final maçı öncesi seyircilere müzik resitali sundu.

Ve Beklenen Final Karşılaşması :
Final maçının hakemi Hüsnü Tarakçı idi. Çekişmeli mücadelelerin olduğu, zorlu bir maratonun ardından adlarını finale yazdıran Ev-Kap Spor ile 49 Pide Salonu maçın başlama düdüğüyle karşılaşmaya başladılar. Final mücadelesine ilçe halkımızın ilgisi yoğun oldu, karşılıklı 2 tribün ve kale arkalarıda dahil tamamen doldu.

Her 2 takımda kupayı kaldırabilmek için tüm varlıklarını ortaya koydular. İlk gol birinci yarının ilk dakikalarında Ev-Kap spordan geldi. Karşılaşmada zaman zaman sertlikler meydana geldi.Karşılaşmaya gelen izleyecilerde maçın tansiyonunu birebir yaşayıp yanlış verilen hakem kararlarına tepki gösterdiler.
1-0 yenik duruma düşen 49 Pide Salonu ilk dakikalarda yediği golün şokunu kısa sürede atlatıp daha atik ve akıl dolu pasların neticesinde beraberliği yakaladılar, aynı tempoyu sürdürdükleri dakikalarda 2.golüde buldular. Ev-Kap spor beraberlik için bastırdığı dakikalarda 1 gol daha yiyerek 3-1 yenik duruma düştü ve 1. yarı bu sonuçla bitti.

2.yarıya her iki takımda oldukça hırslı ve istekli başladı, kıran kırana geçen maçta futbolcular canla başla ileri uçlarda gol aradılar ve goller karşılıklı geldi.2. yarının ortalarında bir pozisyonda 49 Pide Salonundan Zeki kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı, karşılaşmaya 5 kişi devam eden 49 Pide Salonu akıl dolu pasların neticesinde 1 gol daha atarak skoru 5-3 yaptı.1 kişi eksik rakibine karşı oyun üstünlüğü sağlayan Ev-Kap farkı 1’e indirdi. Kalan dakikalarda 49 Pide salonu oyuncuları eksik devam ettiği maçta saha içinde basmadık yer bırakmadılar ve Ev-Kap Sporun forvetlerine defansta adeta duvar ördüler, Ev-Kap spor yakaladığı pozisyonları cömertce harcadı, eksik oynamalarına rağmen rakibe geçit vermeyen ve akıl dolu paslarla maç çıkaran 49 Pide Salonu Orta Hakemin bitiş düdüğüyle 14. Tosya Ligi Saha Futbol Turnuvası Şampiyonluğunu ilan ettiler. Maç sonrası saha içinde birbirlerini kucaklayarak sevinçlerini paylaştılar. Şampiyon 49 Pide Salonu centilmence rakipleri Ev-Kap Spor oyuncuları ile el sıkışıp, teşekkür ettiler.
Bizlerde Açıksöz Gazetesi olarak tüm maçları centilmence tamamlayıp zorlu bir maratonu Şampiyon olarak bitiren 49 Pide Salonu futbolcularına , Antranörüne ve 49 Pide Yöneticilerine Şampiyonluklarının hayırlı olmasını diliyor, Ev-Kap Spor oyuncularınıda turnuva boyunca sergiledikleri güzel futboldan dolayı kutluyoruz…
Alaattin Keşoğlu / Tosya Açıksöz Gazetesi

(Fotoğraflar Gün içinde Galeri olarak eklenecektir)

Tosya Ligi Salı Saha Futbol Turnuvası

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!