Tosya Pirinç Festivalinde hava gösterileri yapılacak

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 12-13 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan 22. Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivalinde Türk Hava Kurumu Tosya Şubesi işbirliğinde hava gösterileri yapılacak. Açıklama Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’den geldi.

Görevdeki 4 aylık hizmet ve icraat dönemini değerlendirmek üzere makamında basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil pirinç festivaline dair açıklamalarda bulundu.  Bu yıl düzenlenecek olan festivalde Türk Hava Kurumu Tosya Şubesi ile işbirliğinde hava gösterileri düzenleyeceklerinin altını çizen Kavaklıgil, havacılık gösterilerinin Tosya Tarihinde bir ilk olacağını söyledi.

Başkan Kavaklıgil şöyle konuştu; “Festivale adını veren çeltiğin hasat dönemine denk gelmesi için Ekim ayında karar kılındı. Bu yıl sadece güreş ve sünnet etkinliklerine ilave olarak ilçe merkezinde yapılacak olan hava gösterileri ile yamaç paraşütü programlara renk katacak.

Akrobasi model uçak, motorlu yamaç paraşütü,  masgito yelkenkanat, mikrolayt, drone uçuşu ve çekimi, yamaç paraşütü hava araçları ile gösterilerimiz var. Tosya tarihinde ilk defa gerçekleşecek hava gösterisi organizasyonunu Türk Hava Kurumu Tosya Şubesi işbirliğinde 12 Ekim 2019 Cumartesi günü festivalde yapacağız” dedi.

Tosya Pirinç Festivalinde hava gösterileri yapılacak

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!