TOSYA ZİRAAT ODASI BAŞKANI AHMET AKDİKEN’İN BASIN AÇIKLAMASI.

featured

TOSYA ZİRAAT ODASI BAŞKANI AHMET AKDİKEN’İN BASIN AÇIKLAMASI.

 

Tosya Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken,göreve geldiği günden buyana Ziraat Odasında yapılan çalışmalarla ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Akdiken açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

‘’ 24.02.2011  tarihinde göreve geldiğimizden buyana,ilk icraat olarak resmi kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettik.Devam edecek olan ziyaretlerdeki amacımız; odamızın kurumlar arasındaki  ilişkilerinin daha  iyi bir duruma gelmesini sağlamaktır.

Odamızın yıllardır ihtiyacı olan günümüzde küçük bir hizmet gibi görünse de Fotokopi makinesi alınmış olup fotokopi için ayrı bir  ücret alınmayarak çiftçilerimizin hizmetine sunularak bu konuda çekilen sorunlar giderilmiştir. İlçe tarım müdürlüğü çalışanları ile çiftçilere verilecek hizmetlerin birlik ve beraberlik  içinde yürütülmesi için gayret sarf etmekteyiz.

2008-2009-2010 yıllarında ödenmeyen Ziraat Odaları Birliğine olan daha önceki yönetimden kalan 21.929,-TL HİSSE Borcumuzun Mayıs ayı itibarı ile eşit taksitler halinde ödenmesine başlanmıştır  üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Odamıza ait olan  KATO İşletmemiz, 1 nisan 2011 Tarihinden bu yana Resmiyet kazanarak çalışmalarına devam etmekte ve çiftçilerimizin bu konudaki ihtiyaçlarını gidermektedir.

Çiftçilerimize hizmet noktasında tarım ve hayvancılık  danışmanlık belgesi  almak için yapılan projemiz, ilçe tarım müdürlüğüne ve  tarım bakanlığına  müracaat edilmiştir.       Projemiz kabul edilip, tarım danışmanlık belgesi aldığımız  takdirde gerekli eleman temin edilerek tarım ve hayvancılık alanında üye çiftçilerimize  daha iyi hizmet verebilmek  için çalışmalarımız devam etmektedir.

Üyelerimize hizmet noktasında  her türlü tenkit ve önerilere  açık olduğumuzu beyan ederim.’’

 

                                                                         Ahmet  AKDİKEN

                                                                        Ziraat Odası Başkanı

 

TOSYA ZİRAAT ODASI BAŞKANI AHMET AKDİKEN’İN BASIN AÇIKLAMASI.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!