Tosya’da Demokrasi Kazandı

featured

Tosya’da Demokrasi Kazandı

Saadet Partisi Tosya Siyasi İşler Başkanı Sacittin BÖREKCİ 12 Eylül Anayasa Referandumundan alınan sonuçlarla ilgili olarak Gazetemize bir açıklama göndermiş bulunmaktadır.

Sayın Börekçinin açıklaması şöyle:

“12 EYLÜL 2010 tarihinde yapılan referandum oylaması sonucunda Türkiye ile birlikte Tosya’mızda demokrasi adına yeni bir beyaz sayfa açıldı. Bu seçim süreç içerisinde yapılan çalışmalarda zaman zaman arkadaşlarla görüş alış-verişi ve sohbetlerde bulunduk. Bu sohbetler esnasında  değişik siyasi görüşü olan arkadaşlarımızın da, bu oylama sonucunda her ne olursa olsun kazananın her zaman Türkiye olması gerektiği konusunda hemfikir olduk. Görüşlerimizin farklı olması bizleri arkadaşlık ve dostluk konusunda herhangi bir zarara uğratmamıştır. Tosya’mızda bundan sonraki siyasi seçimlerde ve referandumlarda bu referandumda olduğu gibi birbirimizi kırmadan üzmeden devam etmemiz gerekmektedir. Bundan da Tosya’mızın kazanacağı aşikardır. Neticede hepimiz bu memlekette yaşıyoruz.

Doğruları bulmak için demokraside mutlaka karşıt görüşler olabilir. Muhalifte lazım, muvafıkta. Yoksa demokrasi olmaz. Referandumda “evet” verenlere de “hayır” verenlere de saygı duyalım. Zaman, EVET’in Türkiye’ye kazandırdıklarını ve kaybettirdiklerini gösterecektir.

İlçemizde faaliyet gösteren basın kuruluşlarını da bu süreçte göstermiş oldukları çalışmalarından ve özverilerinden dolayı tebrik ederim.

Milli görüş olarak Türkiye’nin ileri demokrasisi için referanduma sağduyumuzu dinleyerek evet dedik,  Ak Parti’nin icraatlarına evet demedik. Bizler doğruya doğru, eğriye eğri diyebilin bir anlayışa sahibiz. Yanlışların karşısında da koç gibi dikiliriz.

Bu referandumdan sonra ise Ak Parti’nin ve yöneticilerinin icraatlarının takipçisi olacağız.”   

Tosya’da Demokrasi Kazandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!