Tosyalı Doğramacı Esnafı Uluslararası Kapı Fuarına Hazırlanıyor

featured

Tosyalı Doğramacı Esnafı Uluslararası Kapı Fuarına Hazırlanıyor

Bu yıl 5.’si düzenlenecek olan “5. Uluslararası Ahşap Çelik Endüstriyel Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı” 10-13 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

 

Geçen yıl (4. Yıl) tüm dünyada sektörün bildiği ve takip ettiği bir organizasyon olan KAPI FUARI, resmi olarak almış olduğu “Uluslararası Fuar” ibaresi ve her yıl gelişen içeriğiyle yurtdışından gelecek ziyaretçiler ve katılımcılar açısından tercihlerde 1. sıraya çıkmıştır.

Geçmiş dönemlerde anılan fuara ilçemizden Ahşap doğrama üzerine çalışan bazı firmalarımız katılmış ve Fuarın getirdiği yeni vizyonu kendi çalışma alanlarına da uygulamak suretiyle başarılı sonuçlar almışlardı.

Gazetemizin derlediği bilgilere göre, bu yıl beşincisi düzenlenen fuara da ilçemizden bazı firmaların katılım hazırlıklarını sürdürdükleri, bu arada Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın da fuara katılmak isteyen firma yetkili ve çalışanları için ücretsiz ulaşım sağlama desteği vereceği bilgisi alınmıştır.

“5. Uluslararası Ahşap Çelik Endüstriyel Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı”, Sektörün buluşma noktası  olarak tüm dünyada konusuyla alakalı fuarların  tamamının önüne geçerek büyük projelerin kapı ihtiyaçlarını dünyanın en büyük en kapsamlı KAPI İHTİSAS FUARINDA yapılacak anlaşmalarla sağlayacakları ifade edilmektedir.

 

Tosyalı Doğramacı Esnafı Uluslararası Kapı Fuarına Hazırlanıyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!