Tosyalı Hemşerimize TRT’den Ödül

featured

Tosyalı hemşerimiz İsmail Kibar, TRT geleceğin iletişimcileri yarışmasında ödül aldı.

Kocaeli üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 4. Sınıf öğrencisi olan ve oyunculuk ve sunuculuk da yapan hemşerimiz İsmail Kibar, 4 aydır YOUTUBE üzerinden de program yapıyor. Ne Yesem? adlı kanalında 3 farklı seri yapan Kibar 4 ay önce internet dalında başvuruda bulunduğum TRT Geleceğin iletişimcileri yarışmasında derece yaparak iletişim dalında ödülün sahibi oldu.

TRT Geleceğin iletişimcileri yarışmasında ödül alan Oyuncu ve Sunucu İsmail Kibar, bugün TRT Türk ve TRT Okul kanallarında 21.00 – 22.00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanacak olan programda ödülünü alacak.

Bugün TRT ekranlarında canlı olarak yayınlanacak olan programda ödülünü alacak olan Oyuncu ve Sunucu İsmail Kibar Tosyalı hemşerilerinden de YOUTUBE Kanalına destek beklemektedir. Peki destek nasıl verilecek? Youtube giriş yaptıktan sonra İsmail Kibar yada ne yesem yazıp çıkan kanala abone olmak ve videoları beğenmek yeterli.

İsmail Kibar kimdir?

İsmail Kibar, Kocaeli üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 4. Sınıf  öğrencisi. Üniversite dışında oyunculuk ve sunuculuk ile uğraşıyor. Yaklaşık 4 aydır ise YOUTUBE üzerinde program yapmaktadır. Ne Yesem? adlı kanalında 3 farklı seri yapmaktadır. İlk seri Lezzet Avcısı bu seride nerede ne kadara ne yenir sorularını cevaplıyor. İkinci seri olan Yemeye Değer mi?’de ise yemek karşılaştırmaları, üçüncü seride ise ünlü konuklar ile birlikte onların sevdikleri mekana gidip sohbet ediyor.

İsmail Kibar 4 ay önce internet dalında başvuruda bulunduğu TRT Geleceğin iletişimcileri yarışmasında dereceye girerek ödül almaya hak kazandı.

Tosyalı Hemşerimize TRT’den Ödül

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!