Uluay, Ak Parti Kastamonu İl Başkan Adaylığını Açıkladı

featured

Av. Halil Uuay, AK Parti Kastamonu İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. 
Yapılan mülakatlar sonrasında Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından da karar kılınan Av. Halil Uluay, AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresinde İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını duyuran Av. Halil Uluay, “Öncelikle Haziran ayında genel seçimlerde Kastamonu’dan üç milletvekili çıkarmak için mücadele edeceğiz. Bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Seçimlerden sonrada Kastamonu’ya dair çalışmalarımız başlayacak. AK Parti teşkilatı, çıtayı yükseltti. Bizde buna ayak uydurmamız gerekiyor” dedi.
AK Parti’nin her geçen gün büyüyen bir parti olduğuna ve bugünlere kolay gelinmediğine dikkat çeken Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise “AK Parti gittikçe büyüyen ve Türkiye ile özdeşleşen bir parti. Kastamonu, 1900’lü yıllarda gelişmiş bir İl’di. 20. yüzyılda gerilemeye başladı. Çünkü yatırım gelmedi. Siyaset çok basit şeyler üzerine kuruluydu. 12 yıldır Kastamonu’nun Türkiye’de olduğu gibi çehresi değişmeye başladı. Kastamonu’ya gelen hizmetler sayesinde şehrin çehresi değişti. Genel hizmetler geldiğinde Kastamonu gelişir. Yerel hizmetler konusunda da Kastamonu’nun layık olduğu projeleri hazırladık. Önümüzdeki günlerde bunları uygulamaya koyacağız. Kastamonu’nun sorunlarını biliyoruz ama çözüm yollarını da biliyoruz. Bunun için ciddi manada projelerimiz var. Son günlerde Kırık Barajı ile ilgili gündemde olan bazı söylemler var. 15 yıldır olmadı. 8 aydır bütün teşkilat olarak bastırıyoruz. Kolay bir şey değil. 600 milyon TL’lik bir proje. Bazı sorunlar var, bunları da aşacağımıza inanıyorum. Başbakan Kastamonu’ya geldiğinde, sorunlarımızı kendisine aktaracağız”
Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayı olacağı için bu seçimde tekrar İl Başkanlığına aday olmayan Av. Metin Çelik ise, AK Parti’nin Kastamonu’da başarı çıtasını daha da yükselteceğine dikkat çekerek, “AK Parti olarak en az 330 milletvekili iddiamız var. Muhalefet ne derse desin hedefimize kilitlendik. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

 

Uluay, Ak Parti Kastamonu İl Başkan Adaylığını Açıkladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!