AK PARTİ TOSYA MİTİNGİNE DAVET

AK PARTİ TOSYA MİTİNGİ BUGÜN‏

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, Cuma günü Tosya Cumhuriyet meydanında saat 14.45’te yapılacak olan mitinge tüm Tosyalıları davet etti.

Küçükmorkoç,’’AK Parti Kastamonu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hakkı Köylü ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu’nun katılımıyla Cuma günü Tosya Cumhuriyet meydanında saat 14.45’te gerçekleşecek olan mitinge tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz’’dedi.

Yoğun bir kalabalığın miting alanını dolduracağını ve mitingin adeta bir şölene dönüşeceğini ifade eden Başkan Küçükmorkoç  şunları söyledi; “Tosyalılar, AK Partiye kurulduğu günden beri her zaman desteğini vermiştir. Seçim çalışmaları kapsamında değerli  adaylarımızla  birlikte gittiğimiz her yerde çok büyük bir ilgiyle karşılaşıyoruz .

Vatandaşlarımızın, yapılan seçimlerde ve özellikle referandum oylamasında verdiği oylarla Tosya, ön sıralarda yer almıştır. Bizlere verdikleri destekten ötürü tüm Tosyalı hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunarken, mitingimizin ve genel seçimlerin ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

AK PARTİ TOSYA MİTİNGİNE DAVET

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!