Son Hafta Meydan Mitingleriyle Isındı MHP, SP, BBP ve Has Parti Adayları Konuştu

featured

Son Hafta Meydan Mitingleriyle Isındı

MHP, SP, BBP ve Has Parti Adayları Konuştu

Tüm Türkiye’de olduğu gibi, ilçemizde de 12 Haziran Milletvekili genel seçimlerinde son düzlüğe girdiğimiz bu günlerde miting meydanları iyiden iyiye ısınmaya başladı.

Dün ilçemiz Cumhuriyet Meydanında MHP, SP, BBP ve HasParti mitingleri gerçekleştirildi. Aynı gün içinde miting yapacağı belirtilen CHP ise, bir duyuru yayınlayarak dün yapmayı tasarladıkları mitingi ileri bir tarihe ertelediklerini bildirdiler. Günün son mitingi olarak yapılacağı duyurulan Has Parti mitingi de ertelenen etkinliklerden biri oldu.

Mitinglerle ilgili Gazetemiz Açıksöz muhabirlerinin derledikleri haberler sırasıyla şöyle:

Kayıran Tosya’da konuştu

 

 

 

 

MHP Kastamonu 2.sıra milletvekili adayı Nurullah Kayıran Cumhuriyet Meydanı’nda  partisince düzenlenen mitingde  konuştu. Nurullah Kayıran konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesinde açıkladığı vaatleri anlattı. Kayıran şöyle devam etti; “maaşlar arasındaki dengesizlik yasal bir düzenlemeye kavuşturulacak. Bir yıl on iki aydan ibarettir seçim beyannamemizde emeklilerimize  on üçüncü maaş müjdesini veriyoruz. Yani bildiğimiz gibi kış mevsimine girerken yakacak, ısınma ihtiyacından dolayı gelire ihtiyaç duyuyorlar. Ayrıca Eylül ayı eğitim döneminin başladığı bir dönem olması münasebetiyle ailede eğitim noktasındaki harcamalara da katkı sağlaması adına Eylül ayında çift maaş uygulamasını ortaya koyacağız. Muhtarlarımıza en az asgari ücret oranında maaş vermeyi taahhüt ediyoruz. 4/B 4/C sözleşmeli ve taşeron firmalardaki çalışanları kadroya almayı da taahhüt ediyoruz” dedi.

Saadet Mitinginde Halim Balcı Konuştu

 

 

 

 

Saadet Partisi  Kastamonu Milletvekili adayı Halim Balcı Cumhuriyet Meydanı’nda partisince düzenlenen mitingde konuştu. Konuşmasında iktidarı eleştiren Balcı, “güçleniyoruz diyerek bir kardeşimizi daha bizden ayırdılar” şeklinde Numan Kurtulmuş’u  ima ederek serzenişte bulundu. ‘Şiir okuyarak bu memlekette Başbakan olanlar var’  şeklinde Başbakana gönderme yaparak konuşmasına şiirle başlayan Balcı şöyle devam etti; “Memlekette yapılan bütün yanlışlıkların hesabını hem bu yanlışlığı yapanlar hem de bu yanlışlık noktasında yanlış yapanlara ısrarla destek verenler mutlaka bunun hesabını vereceklerdir.  Görüşümüz İstanbul’u fetheden Fatih’in görüşü, Çanakkale’de şehit olan binlerce dedemin görüşü. Geliniz ey Tosya’lılar, Türkiye’de iki görüş var; biri Milli Görüş öbürü de diğerleri” dedi.

 

Büyük Birlik Tosya’da

 

 

 

Büyük Birlik Partisi Kastamonu Milletvekili Adayları Tosya’da parti programlarını anlattı. Halkı selamlayan Kastamonu Milletvekili adayı Galip Yaman ve diğer partililer miting alanındaki vatandaşa partilerinin endişelerini anlattı. “Bizim iki tane endişemiz var bu milletin geleceği ile ilgili birincisi ekonomik özgürlük. Ekonomik özgürlüğümüz elimizden gidiyor.  Ekonomik Özgürlüğü kaybettikten sonra  yapabilecek hiçbir şey yok.  Diğeri ise bu ülkenin dirliği ve birliği tehdit altında. Siz Ilgaz’da yapılan eylemi zannetmeyin ki  Kastamonu’lulara yönelik. Kastamonu’lulara yönelik değil Türkiye’nin taş gibi duran Karadeniz Yöresine ait tehdit . Çünkü  yarın bu yörenin insanı da artık diğer yörelerdeki gibi verelimde kurtulalım demezse bunların planları olmaz. Terörle korku endişe yayacaklar ki artık buranın  insanı da bıkacak hiç olmazsa  ne istiyorlarsa verelim de kurtulalım diyecekler.’şeklide çekincelerini dile getirdiler.

 

Son Hafta Meydan Mitingleriyle Isındı MHP, SP, BBP ve Has Parti Adayları Konuştu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!