Başkan Mustafa Corcor, Tosya-Kastamonu Yolu Dosyasını Bakana Sundu

featured

İlçemizin önemli sorunlarından biri olan Tosya Kastamonu Yolu’nun çözüme kavuşturulması için dosya hazırlayan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Corcor, dosyayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na sundu.

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kastamonu’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kastamonu-Çankırı Karayolu Kırık Barajı Varyant Yolu’nda incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Kastamonu Valisi Avni Çakır’ı makamında ziyaret etti. Vali Çakır’dan brifing alan Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Ak Parti Kastamonu İl Başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanlığı ziyaretinde Bakan Adil Karailsmailoğlu ile görüşen Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor, Tosya –Kastamonu Yolu’na ilişkin hazırladığı dosyayı takdim etti.  Gösterdikleri ilgiden dolayı Bakan Karaismailoğlu’na teşekkür eden Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor yaptığı açıklamada;  “Sayın bakanımıza sunduğumuz dosyamız ile hediye takdimi yaptık.

Tosya- Kastamonu Yolu için bakanlık ve karayolları bölge müdürlüğü ile gerekli fizibilite çalışması yapılıp Tosya’mızın yıllardır süren bu sorununu çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Yaparsa Ak Parti yapar düsturu ile Tosya’mıza hizmetlere devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Mustafa Corcor, Tosya-Kastamonu Yolu Dosyasını Bakana Sundu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!