İLİMİZİ TEMSİL EDECEK PROJE YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN

featured

İLİMİZİ TEMSİL EDECEK PROJE YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN

        Bu yıl 2. si düzenlenen Eğitimde Teknoloji Kullanımı Proje yarışmasına “Elektriğin Yaşamımızdaki Yeri ve Önemi” konulu Proje ile katılan Tosya Yavuz Selim İlköğretim Okulu, Öğretmen Salih SARI ve 5 / A sınıf öğrencileri il birincisi olarak ilimizi Türkiye genelinde temsil etmeye hak kazandılar.

      Milli Eğitim Bakanlığı, Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Eğitimde Teknoloji Kullanımı Proje Yarışması’na Yavuz Selim İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Salih SARI, 5/A sınıf öğrencileri ile katıldı. “Elektriğin Yaşamımızdaki Yeri ve Önemi” konulu projeyle il birincisi oldular.     

       Projelerine çok güvendiklerini söyleyen Sarı, ‘Geçen yıl, 2009 – 10 Öğretim yılında “Vücudumuzdaki Kemikler” konulu proje ile il birincisi olarak ilimizi temsil hakkı kazanan proje, Türkiye derecesi yapamamıştı. Ümit ediyoruz ki bu yıl dereceye girerek ilimizi, ilçemizi en iyi bir biçimde temsil etmiş olurlar.’ dedi.

   Salih Sarı, proje ile ilgili ayrıca şunları söyledi: ‘İlimizi temsil etmeye hak kazanan proje, ünitelerin işlenişinde teknolojinin etkin bir biçimde kullanılarak ünite konularının öğretiminde kalıcı öğrenmeyi amaçlamaktadır. 3 haftalık süreyi kapsayan proje, üniteye başlamadan önce, ünite işlenirken ve ünite bittikten sonra yapılması gerekenler biçiminde planlama yapıldı ve tamamlanarak projeler teslim edildi.

Proje kapsamında İlçemiz formatör öğretmeni Nuri Erdem’in öğretmen ve öğrencilere yönelik teknolojik destek verdiği süreçte, teknolojik araç ve gereçler üst düzeyde kullanıldı. Okulun çalışmalarını daha yakından takip etmek isteyenler için http://tosyayavuzselimsalihsari.blogspot.com adlı web sayfası oluşturarak paylaşıma açıldı.

         21.10. 2010 Cuma günü il birincisi seçilen proje okulumuzda sevinç yarattı.   Proje sahipleri 08.11.2010 tarihinde Ankara’da açıklanacak olan Türkiye derecesini merakla bekliyorlar. Biz de Açıksöz Yazı ailesi olarak ilimizi temsil eden projesiyle Tosya Yavuz Selim İlköğretim Okulu’na başarılar dileriz.

         

 

 

 

İLİMİZİ TEMSİL EDECEK PROJE YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!