LGS’de ilçe 1 ve 2’ncisi Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’ndan

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde LGS ilçe 1 ve 2’ncisi İmam Hatip Ortaokulu’ndan çıktı.

Fen Liseleri ve diğer liselere gitmek isteyen 8’nci sınıf öğrencilerinin heyecanla beklediği LGS sonuçları 30 Haziran 2021 günü açıklandı. Sınavda başarılı öğrenciler büyük mutluluk yaşarken eğitim veren okullarda derece yapan öğrencilerini ödüllendirdi.

Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği ilçe 1’ncisi olan Ali Eren Şırka ve ilçe 2’ncisi olan Fatma Sena Kapancı’yı başarılarından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi.

Aileleri ile birlikte okul idaresini ziyaret eden öğrencilere ödülleri Okul Aile Birliği Başkanı Süreyya Yağmur tarafından verildi. Okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür eden Yağmur çocukları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. “Okul Müdürü Adil ÖZTÜRK, bu başarıda imzası olan başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimizi ve velilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Okulumuzun amacı başta fen liseleri olmak üzere başarılı liselere öğrenci yetiştirmektir. Önceki yıllarda da çok sayıda öğrencimiz fen liselerini ve proje okullarını kazanmışlardır. Bu yıl da öğrencilerimiz emeklerimizi boşa çıkarmamış, büyük bir başarıya imza atmışlardır. Okulumuz elverişli fiziki ortamlarıyla, güçlü öğretmen kadrosuyla hizmet kervanını sürdürmektedir. Okulumuzu tercih ederek gelen öğrencilerimizi 5.sınıftan başlayarak düzenli olarak kurslar ve akademik çalışmalarla geleceğe hazırlamaktayız. Bu yıl aynı zamanda Bakanlığımızın başlattığı hafızlık projesi kapsamında birer sınıf ayırarak bu alanda da başarılı çalışmalar yürütmekteyiz. Bu başarılarımızın neticesi olarak sayın velilerimizin şu ana kadar kayıt noktasında göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Diğer velilerimizi de okulumuzu görmek ve kayıt olmak üzere okulumuza bekliyoruz” diye konuştu.

Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri akademik liselere hazırlarken aynı zamanda hafızlık projesi ile de okul bünyesinde hafız yetiştiriyor.

LGS’de ilçe 1 ve 2’ncisi Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’ndan

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!