Mantardan Zehirlenen İki Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandılar

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde hayatını kaybeden Hasan Evbaşı ve Şerife Evbaşı bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Tosya ilçesinde yedikleri mantar sonucu sabah uyanamayan Hasan ve Şerife Evbaşı çiftinin sabah kızları tarafından cansız bedenleri bulunmuştu ve otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderin çift için bugün Asri Mezarlıkta cenaze namazı kılındı, helallik alındı. Kılınan cenaze namazının ardından dualarla uğurlanan Hasan ve Şerife Evbaşı çifti Aile Kabristanlığına defnedildi.

Açıksöz Gazetesi olarak Hasan ve Şerife Evbaşı çiftine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

-Olay-

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yedikleri mantardan zehirlenen 2 kişi, odaya giren kızları tarafından ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Tosya’da akşam saatlerinde mantar yiyen Hasan Evbaşı ve Şerife Evbaşı çifti, daha sonra uyumak için odalarına çekildi. Sabah saatlerinde ise anne babasını uyandırmak için odaya giren çiftin kızı, anne babasının cansız bedenleriyle karşılaştı. Anne ve babasının uyanmaması sonrasında durumu 112 ekiplerine bildiren kızın ihbarı ile eve sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede Evbaşı çiftinin hayatını kaybettiği belirlendi.

İlk incelemede yedikleri mantardan zehirlendikleri belirlenen Hasan Evbaşı ve Şerife Evbaşı’nın cenazeleri Tosya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mantardan Zehirlenen İki Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandılar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!