Nalbantoğlu; “istikrar için, hizmete devam edeceğim”

featured

Nalbantoğlu; “istikrar için, hizmete devam edeceğim”

12 Haziran’da gerçekleşen 24. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Ak Parti Kastamonu 3. Sıra Milletvekili adayı olarak seçimlere katılan hemşerimiz Zafer Nalbantoğlu, İlçemizden %72’lik bir oy kenetlenmesi sağlamasına rağmen gerek Kastamonu merkez ve gerekse Kastamonu’nun bazı ilçelerinden yeterli destek bulamaması sonucu seçilemedi.

Seçim sonuçlarını Ak Parti Tosya ilçe teşkilatında partilileriyle buluştuğu toplantıda değerlendirdikten sonra durumu bir kez de Açıksöz gazetesi muhabirlerine özel olarak değerlendiren Nalbantoğlu; siyasetin uzun soluklu bir alan olduğunu, bu alanda kalıcı olabilmek için sabırla çalışmaya devam edilmesi gerektiğini ifade etti. Seçimi kaybetmiş olmanın kendilerinin hizmet anlayışına hiçbir şekilde engel teşkil etmeyeceğini, bu yola çıkarken kazanmak kadar, kaybetmenin de yaşanabileceğini bilerek yola çıktığını, yaşanan durumun kendilerini hizmet yarışından vaz geçirmeyeceğini ifade etti.

Ak Partili hemşerilerimizin, morallerini bozmamasını; her iki seçmenden birinin oyunu alan bir iktidar partisine mensubiyetin onurunu yaşadıklarını, bu tarihi rekorun ülkemize kazandıracağı huzur ve istikrar ortamında sağlanacak tüm nimetlerden ilçemiz ve bölgemizin de gerekli payı alması için bütün gücüyle çalışmalarını aksaksız sürmeye devam edeceğini ifade ederek, kendisine destek veren-vermeyen herkese huzurlu ve mutlu bir gelecek dilediğini sözlerine ekledi.

Açıksöz Gazetesi olarak biz de, ilçemizin siyasi alandaki durgunluğuna ivme kazandırdığı ve Tosya’mızın siyasette belli bir duruşunun oluşmasına katkıda bulunduğu için kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki siyasi yaşamında başarılı olmasını diliyoruz.

 

Nalbantoğlu; “istikrar için, hizmete devam edeceğim”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!