Tosya Hükümet Konağı ihalesi yapıldı

featured

Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesi Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapıldı.

Yenisi yapılmak üzere yıkılan Tosya Hükümet Konağı ihalesi bugün yapıldı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi ihalenin TOKİ tarafından yapıldığını belirterek; “ Selçuklu mimarisinin çizgilerini taşıyan modern bir yapı olarak inşa edilecek Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesi bugün yapıldı. Tosya’mıza hayırlı olsun. İhalesi TOKİ tarafından yapılan Tosya Hükümet Konağı sürecin tamamlanıp ihalenin kesinleşmesinin ardından ilk kazma vurularak yapımına başlanacak. Bina yapımı tamamlandığında Tosya’mıza yakışan bir yapı olacak.

İlçemize kamu yatırımları ile ilgili verdimiz sözler çok şükür yerine geliyor. Katkılarından dolayı Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’a,İçişleri Bakanımız Sn.Süleyman SOYLU’ya,Ak Parti Kastamonu Milletvekilimiz Sn.Hakkı KÖYLÜ ve Metin ÇELİK’e,Kastamonu Ak Parti İl Başkanımız Sn.Doğan ÜNLÜ’ye,İlçe Başkanımız Sn.Metin EKŞİ’ye Ve Eski Belediye Başkanımız Sn.Kazım ŞAHİN’e teşekkür ederiz” dedi.

İhale sürecinin tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak Tosya Hükümet Konağı binası için ilk kazma vurulacak.

Tosya Hükümet Konağı ihalesi yapıldı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!