Tosya Marangozlar Odası Fuar Gezisi Düzenledi

featured

Tosya Marangozlar Odası; Başkan, yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte yenilikleri takip etmek araştırma yapmak için fuar gezisi düzenledi.

Tosya Marangozlar Odası 12-16 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Tüyap’ta düzenlenen Woodtech ve İntermob Fuarını ziyaret etmek ve yenilikleri takip etmek için fuar gezisi düzenledi.  Başkan Salim Karabıyıkoğlu, yönetim kurulu ve üyelerden oluşan toplam 90 kişilik grup fuarı gezmek için 13 Ekim 2019 Pazar günü akşamı ilçemizden yola çıktı.

Sabah namazına İstanbul’a ulaşan grup cami ve türbe ziyaretleri yaptıktan sonra İstanbul Tüyap fuar  alanına hareket etti.

Fuara katılan ziyaretçiler; yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkili bir pazarlama alt yapısı oluşturan WoodTech Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri fuarında kesici takımları, el aletleri, ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri sektörlerinde yenilik ve trendlerin yanı sıra, ağaç işleme makineleri firmalarının en son teknolojideki ürün ve hizmetlerini inceleme ve tanıma imkanı buldu.

Son teknolojik ürünleri yerinde görüp inceleme yapan ve fuar ziyaretini tamamlayan marangoz esnafı 14 Ekim 2019 Pazartesi günü akşam saatlerinde ilçemize dönüş yaptılar.

Tosya Marangozlar Odası Fuar Gezisi Düzenledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!